Boomerang All-Stars - App-ikon

Boomerang All-Stars

Scooby-Doo

Boomerang All-Stars

Beskrivelse

Boomerang All Stars kæmper om All Stars-trofæet, men hvis hold ender øverst på podiet? 

Vælg dit eget Boomerang-hold, og gør dig klar til at guide dem gennem syv sensationelle sportsgrene, der nu også byder på helt nye fodboldspil! Kan du få dit hold øverst på highscorelisten? Du kan spille med alle dine favoritstjerner fra Boomerang, herunder karakterer fra Du er cool Scooby-Doo, Tom & Jerry, Snurre Snup & venner, The Happos Family, Kanicula, Dorothy og troldmanden fra Oz og Rablende racerløb! Lad legene begynde!

STAR STRIKER
Helt nyt på Boomerang All Stars! Vis, hvad du dur til i det her fodboldspil, hvis lige du aldrig har set før. Kan du skrue bolden forbi målmændene og ramme målene, så du får den ultimative highscore?

SUPERMÅLMAND
Helt nyt på Boomerang All Stars! I Supermålmand skal du parere en byge af fodbolde, der bliver skudt ud af kanoner. Lad ingen af dem komme forbi dig. Kan du holde hovedet koldt, når boldene for alvor begynder at flyve?

BASKETBOBLE
Basketboble er basketball med et tvist: Det er spillet, hvor du slam dunk'er dig selv! Tag sigte med bolde fyldt med dine favoritkarakterer fra Boomerang, og forsøg at få så mange som muligt i kurven. Hvor høj bliver din score?

STRANDHOPPERI
Klar, parat, hop! Brug kængurustylten til at hoppe fra badebold til badebold i det her van(d)vittige stafetløb. Find den helt rigtige vinkel, og sørg for at time dit hop, så du ikke havner i vandet!

RAKETBOLD
Gå efter topscoren i Raketbold! Kør på et raketdrevet skateboard, mens du prøver at slå til tennisboldene, så de rammer målet. Bare sørg for at undgå bowlingkuglerne.

GUMMI-RINGS-RÆS
Så er det ud i bølgen blå! Sæt dig i gummiringen, og sus gennem en bane fyldt med hop, forhindringer og et par vilde overraskelser. Se, hvor hurtigt du kan komme i mål. Måske slår du topscoren? Klar, parat, i baljen!

FALDSKÆRMSUDSPRING
Tør du suse gennem luften? Spring ud i faldskærm, og prøv at ramme alle de gyldne ringe på vejen ned, mens du samtidig undviger fuglene, kasserne og flyene. Kan du lande i centrum af skiven, når faldskærmen folder sig ud?

Screenshots