Legetid - App-ikon

Legetid

The Happos Family

Legetid

Beskrivelse

Ha' det sjovt med flodhestene, mens du udforsker deres verden og lærer alle mulige sjove lege i The Happos Family: Legetid! Prøv alt muligt skægt, lige fra at flyve rumskibe til fjerne galakser til at afholde store dansefester: Det er altid legetid, når du er sammen med The Happos Family i den her gratis og reklamefrie app!

・UDFORSK The Happos Family safaripark er fyldt med sjove ting, der bare venter på, at du skal finde dem!
・LEG Med masser af spændende aktiviteter og spil stopper The Happos Family fest aldrig! 
・SKAB Du kan udtrykke dig på alle mulige måder i The Happos Family: Legetid, lige fra at male og bygge dit eget rumskib til at afholde dit eget trylleshow! 


MØD FLODHESTENE
Alle dine yndlings flodheste er her, og de er klar til at lege! Party står allerede og leger dj, mens Bella er ved at gøre sig klar til sit store sceneshow! Du kan lave vilde eksperimenter med Doc eller hjælpe Striker og Fixit med at bygge en fodboldbane. Og det er bare toppen af flodhesten! The Happos Family er her, og de venter kun på, at du skal komme og lege.

GÅ PÅ OPDAGELSE I SAFARIPARKEN
Der er syv forskellige lokationer rundt omkring i safariparken! Vil du være stjernen på scenen? Så kig over til Bella, og hjælp hende med at levere et brag af et show! Eller hvad med at sejle ud med piratskibet og lede efter skjulte skatte? Kaptajn Happo er klar til at sejle og venter kun på dig! Med hemmelige laboratorier, fjollede fester og mange andre steder at udforske er der altid nye overraskelser og nye lege til dig og dine Happos-venner.

7 lokationer, herunder:
 • Diskofest
 • Sceneshow
 • Fodboldstadion
 • Eksperiment
 • Rumskibsrejse
 • Pirateventyr
 • Biograf

SE AFSNIT AF THE HAPPOS FAMILY
Vil du hellere læne dig tilbage og se et afsnit med din fjollede favoritfamilie? The Happos Family er klar til at gøre dig selskab! Hver dag vises afsnit af The Happos Family i biografen, hvor du altid kan få et sæde på første række med dine favoritkarakterer. Nye afsnit tilføjes løbende, så husk at komme tilbage for at se, hvad der er på plakaten!

NYE MÅDER AT LEGE PÅ
Flodhestenes fest stopper aldrig! Der kommer løbende opdateringer med nye afsnit og helt nye måder at lege på!

Det er den største Happos-oplevelse nogensinde, og det eneste sted, hvor fans, gamle såvel som nye, kan lege med deres favoritflodheste! Kom og find nye måder at lege på i The Happos Family: Legetid!

Screenshots